STEM NU: Hvem skal modtage Erhvervs- og Turismeprisen 2023?

Over jul og nytår kan du som noget helt nyt være med til at bestemme, hvem der skal modtage Erhvervsprisen 2023 og Turismeprisen 2023. Priserne uddeles på nytårskur den 15. januar 2024 til to af i alt 10 finalister, der har leveret helt særlige indsatser.

I november 2023 indstillede borgere og erhvervsliv en lang række dygtige aktører indenfor erhvervsliv og turisme i Kerteminde Kommune til Erhvervsprisen 2023 eller Turismeprisen 2023. Udvalgene bag priserne har nu udvalgt to stærke finalefelter. Som noget helt nyt i år er det offentligheden, der bestemmer, hvem der skal modtage priserne.

Til og med den 7. januar 2024 kan borgere, erhvervsliv og foreninger i Kerteminde Kommune derfor stemme på finalisterne, de synes, har gjort sig mest fortjent til priserne. Det bliver ikke enkle valg, for det er 10 helt særlige finalister, der er med i opløbet.

 

Finalister til Erhvervsprisen 2023

 • Rynkeby Maskinfabrik
 • Munkebo Kro
 • Michael Bøgelund Dalager fra CJ A/S
 • Milestone Development Group ApS
 • Lasto A/S

Læs om alle finalisterne

Stem på finalisterne (kun repræsentanter for virksomheder i Kerteminde Kommune kan stemme) 

 

Finalister til Turismeprisen 2023

 • Lulu’s Café
 • Johannes Larsen Museet
 • Café Kirkeladen
 • Turismens Venner
 • Stutteri Ask

Læs om alle finalisterne

Stem på finalisterne

 

Baggrund for priserne

Hvert år uddeler Erhverv & Turisme i Kerteminde og Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune Turismeprisen, mens Kerteminde Erhvervsforening uddeler Erhvervsprisen til lokale virksomheder, foreninger eller personer. Priserne går til aktører, der har udmærket sig indenfor en række områder. Se kriterier for priserne

Formand for bestyrelsen i Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen, siger:

”Vi vil gerne sige tusind tak for de overvældende mange gode bud på kandidater, som vi har modtaget til Erhvervsprisen 2023. De viser, at vi har mange dygtige virksomheder og erhvervspersoner, som gør en helt særlig indsats og opnår flotte resultater gennem deres erhverv. Det fortjener de kæmpestor anerkendelse for, og derfor håber vi, at alle virksomheder i kommunen vil være med til at give dem en stemme.”

Formand for Erhverv & Vækstudvalget i Kerteminde Kommune, Klavs Lauridsen (K), tilføjer om priserne:

”Ved at hylde vores mange dygtige aktører i kommunen i samarbejde med Erhverv & Turisme i Kerteminde og erhvervsforeningen vil vi være med til både at anerkende og løfte fortællingen om dem udadtil. Samtidig er det en helt unik anledning til at vise, hvor meget det samlede turisme- og erhvervsområde i Kerteminde Kommune byder på for både nuværende og potentielle borgere, turister, medarbejdere og erhvervsdrivende.”

 

Modtagerne afsløres på nytårskur

Modtagerne af begge priser offentliggøres og hyldes på årets nytårskur for erhvervslivet i Kerteminde Kommune på Lundsgaard Gods den 15. januar 2024 kl. 18-21. Vil du sikre dig en plads til én af årets største og mest stemningsfulde begivenheder for erhvervslivet i Kerteminde Kommune? Så kan du stadig nå at tilmelde dig aftenen kvit og frit

Ud over prisuddelingen byder nytårskuren også på et inspirerende og underholdende oplæg om trivsel på arbejdspladsen med den kendte TV-vært Mikael Kamber. Du kan også høre sidste nyt om, hvordan Kerteminde Erhvervsforening, Erhverv & Turisme i Kerteminde og Kerteminde Kommune arbejder for at samle erhvervslivet og forbedre erhvervsvenligheden i hele området.

 

Kontakt for mere info:

 • Formand for bestyrelsen i Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen: Tlf.: 2025 5755
 • Direktør for Erhverv & Turisme i Kerteminde, Nils Skeby: Tlf.: 8181 5707
 • Formand for Erhverv- & Vækstudvalget i Kerteminde Kommune, Klavs Lauridsen (K): 5360 9217
 • Kommunikations- og marketingmanager, Sabrina Maria Nothlev Sørensen: Tlf. 2218 5704

COMMENTS

 1. Helene
  december 17, 2023 Svar

  Munkebo Kro, Johannes Larsen Museet

 2. Carsten Spaabæk
  december 18, 2023 Svar

  Stutteri Ask
  En perle som er alt for lidt i fokus

 3. Dorte Black
  december 20, 2023 Svar

  Munkebo Kro 👍

 4. Dorte Black
  december 21, 2023 Svar

  Munkebo Kro

 5. Aase Have
  december 27, 2023 Svar

  Erhverv: Milestone

  Turisme: Turismens venner

 6. Dorte Black
  december 28, 2023 Svar

  Munkebo Kro👏👍

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *