Sense vinder prisen som Årets Innovationsvirksomhed

Ved dette års Nytårskur, der tradition tro blev afholdt på Johannes Larsen Museet mandag den 20. januar 2020, modtog Sense prisen som Årets Innovationsvirksomhed 2019.

Prisen uddeles af Kerteminde Erhvervsforening og Kerteminde Kommune i fællesskab, og begrundelsen for udvælgelsen af Sense som vinder skyldes helt klart deres innovative tilgang til markedsføring af deres produkter.

Suzy og Jesper Wengel står bag slankefirmaet Sense. Firmaets store succes skyldes blandt andet deres evne til at skabe fællesskaber på de sociale medier, og hjælpe mennesker over hele verden med at tabe sig.
Parret udgave bogens ”Sense – Slank med fornuft” tilbage i starten af 2014. I dag er bogen oversat til 12 sprog og har i Danmark solgt over 245.000 bøger, hvilket gør Suzy Wengel til en af Danmarks bedst sælgende forfatter.

”Det er en fantastisk anerkendelse at få fra erhvervslivet og lokalområdet. Den anerkendelse, vi får til daglig, er fra almindelige mennesker. Det er første gang, vi får en pris fra det danske erhvervsliv” siger Suzy Wengel.


Fotograf: Emil Andresen

Formanden for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard overrakte Årets Innovationsvirksomhed vinderprisen, et smukt maleri af den lokale kunstner Kirsten Milo.

Se alle billeder fra arrangementet HER

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *