Pressemeddelelse – Virksomhedsbesøg hos Exhausto A/S

Presse Kerteminde Erhvervsforening

Har du kigget på taget?

Med en vision om at være blandt de fem største ventilationsvirksomheder i Nordeuropa har Exhausto A/S i Langeskov sat sig store mål, og torsdag bød de Kerteminde Erhvervsforenings medlemmer indenfor til en snak om, hvordan man når toppen.

Torsdag inviterede Exhausto A/S Kerteminde Erhvervsforenings medlemmer indenfor til en snak om at følge med på et marked i konstant omstilling, samt hvilke krav det stiller til virksomhed, produktion og produkter.

Blandt de største
Exhausto A/S har en vision om at være blandt de største ventilationsvirksomheder i Nordeuropa, samtidig med, at de sikrer både høj kundetilfredshed og høj medarbejdermotivation. Dette stiller krav til hele produktionen fra start til slut.

Dette gav de torsdag Kerteminde Erhvervsforenings medlemmer et indblik i. Sammen med en rundvisning i virksomhedens bygninger, der dækker 20.000 m2 af den 6,5 hektar store grund i Langeskov, fik medlemmerne et indblik i hvilke konkrete tiltag virksomheden har taget for i dag at kunne producere dobbelt så meget som tidligere på samme uden at udvide arealet, med kortere leveringstider og med reduceret varelager.

Har du kigget på taget?
Sammensætningen af medlemmer fra flere forskellige brancher gav grundlag for mange samtaler i løbet af aftenen. Der blev stillet spørgsmål til både omstilling og finanskrise, produktion og støj, og ikke mindst design og integration af ventilationsløsninger i nye bygninger.

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *