Persondatapolitik

EU’s nye Persondatalov giver dig nogle rettigheder i forhold til information om, hvilke persondata vi som medlemsorganisation har på dig, hvordan vi bruger dem, og hvornår vi sletter dem.

Som medlem af Kerteminde Erhvervsforening beder vi dig om nogle almindelige virksomheds- og persondata som: virksomhed, personnavn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse o.l. De personoplysninger benytter vi til at identificere dig som kontaktperson hos et medlem af Kerteminde Erhvervsforening. Vi benytter dem, når vi fremsender faktura, nyhedsbrev, invitationer og andre medlemsinformationer.

Vi opbevarer dine personoplysninger i flere IT-systemer, men videresender ikke dine personoplysninger med mindre, du har givet samtykke. Du kan til en hver tid framelde dig vores nyhedsbrev.

Ved medlemsudmeldelse eller fratrædelse i medlemsvirksomheden sletter vi dine persondata, når de ikke længere er nødvendige til det formål, som de er indsamlet til. Har du af andre årsager ønske om at få slettet dine persondata, kan du til en hver tid kontakte Kerteminde Erhvervsforening.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har, hvad de benyttes til, og hvor de opbevares.