Hvem fortjener at modtage Erhvervsprisen 2023?

Nu kan du være med til at bestemme, hvem der skal indstilles til Erhvervsprisen 2023. Prisen uddeles til nytårskur for det lokale erhvervsliv den 15. januar 2023.

Kender du en lokal virksomhed eller person, som fortjener at modtage Erhvervsprisen 2023? Så er det nu, du kan indstille din kandidat til at modtage prisen. Alle kandidater skal være indstillet senest den 20. november 2023.

Indstil kandidat til Erhvervsprisen 2023

 

Også uddeling af Turismeprisen 2023

Du kan også indstille en kandidat til Turismeprisen 2023, der også uddeles på nytårskuren.

Indstil kandidat til Turismeprisen 2023

 

Sætter spot på lokale succeshistorier

Erhverv & Turisme i Kerteminde og Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune uddeler hvert år Turismeprisen, mens Kerteminde Erhvervsforening uddeler Erhvervsprisen. Priserne uddeles til lokale virksomheder, foreninger eller personer, som har gjort en særlig indsats og udmærket sig indenfor en række områder.

Formand for Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen, siger:

– Kerteminde Erhvervsforening ønsker aktivt at bidrage til udviklingen i det lokale erhvervsliv. Derfor vil vi også gerne fortælle de gode historier om de dygtige, innovative virksomheder og erhvervspersoner, vi har i kommunen, ved at hylde deres indsatser og resultater. Dermed kan vi samtidig kaste lys over, hvor utroligt meget erhvervslivet på Nordøstfyn i virkeligheden formår.

Direktør for Erhverv & Turisme i Kerteminde, Nils Skeby, tilføjer:

– Vi har mange dygtige ildsjæle i Kerteminde Kommune. Hos Erhverv & Turisme i Kerteminde er vi ansvarlige for at servicere både turisme- og øvrige erhvervsaktører og for at anerkende og understøtte dem, mener vi, Erhverv- & Vækstudvalget og erhvervsforeningen, at priserne har en vigtig rolle. Med turismeprisen vil vi særligt skabe synlighed om de dygtige aktører, som skaber udvikling og gør vores område endnu mere attraktivt at besøge.

 

Modtagerne afsløres på nytårskur 15. januar

Op til fem indstillede kandidater til hver pris nomineres efter indstillingsperioden til finalefeltet. Finalefeltet meldes ud i december, og herefter vil en afstemning via sociale medier og andre digitale kanaler i løbet af julemåneden afgøre, hvem de endelige prismodtagere bliver.

Modtagerne af begge priser afsløres og hyldes på Nytårskur for erhvervslivet i Kerteminde Kommune den 15. januar 2024 på Lundsgaard Gods.

Tilmeld dig nytårskuren her

Sidste år modtog Ib Andresen Industri Erhvervsprisen 2022, mens Fynshoved Café og Gårdbutik modtog Turismeprisen.


Kontakt for mere info

  • Formand for Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen: 20255755
  • Direktør for Erhverv & Turisme i Kerteminde, Nils Skeby: 8181 5707
  • Formand for Erhverv- & Vækstudvalget i Kerteminde Kommune, Klavs Lauridsen (K): 53609217
  • Communications & Marketing Manager, Sabrina Maria Nothlev Sørensen: 2218 5704

LEAVE REPLY