Virksomhedsbesøg hos nef Fonden i Kerteminde

Dato: oktober 27, 2020

Lokation: nef Fonden

AFLYSNING

Set i lyset af det aktuelle COVID-19 smitteniveau i Kerteminde Kommune har Kerteminde Erhvervsforening og nef Fonden besluttet at aflyse medlemsarrangementet i Kerteminde Erhvervsforening den 27. oktober 2020.

Vi planlægger at gennemføre arrangement ved en senere lejlighed.

Kom indenfor hos nef-koncernen, når Kerteminde Erhvervsforening er inviteret til et spændende virksomhedsbesøg
Tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 17.00-20.00

nef-koncernen indgår i et nationalt beredskab, og giver denne aften et indblik i, hvad det betyder at levere kritisk infrastruktur under COVID-19, og at tage alle nødvendige forholdsregler, samtidig med at hverdagen kører videre.
2020 har også været året, hvor fjernaflæsningen af alle el-målere skulle gennemføres, og så spiller den grønne omstilling en større og større rolle.

Inden oplægget har Kerteminde Erhvervsforening i samarbejde med Kerteminde Kommune ordet. Her vil de blandt andet præsentere processen og forventningerne med den nye erhvervs- og turismeindsats, samt de vigtigste nedslag i erhvervsstrategien.

Af hensyn til forplejning modtager vi din tilmelding senest fredag d. 23. oktober 2020 via linket i venstre side “Tilmelding HER” eller på følgende mail: Kontakt@Kertemindeerhvervsforening.dk

Da situationen omkring COVID-19 til stadighed ændrer sig, udsendes de gældende forholdsregler per mail til alle deltagere få dage inden afholdelsen af arrangementet.

Se hele invitationen med det fulde program HER