Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Tidspunkt: 9:00 - 10:00

Lokation: Teams

Generalforsamlingen går digitalt

Fik du ikke tilmeldt dig årets ordinære generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening, har du nu chancen.

Den danske regering har netop udsendt nye retningslinjer i forbindelse med COVID19, hvor forsamlingsforbuddet atter er sænket til 50 personer.

På baggrund af dette har Kerteminde Erhvervsforening valgt at årets generalforsamling derfor afvikles elektronisk og vi har valgt at benytte: ”Microsoft Teams” som platform for afviklingen.

Arrangementet løber som tidligere annonceret af stablen
onsdag d. 23. september med start kl. 09.00.

Tilmelding til digital generalforsamling modtages på:
kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk eller dfr@etkerteminde.dk

Hvorefter du vil modtage kalenderindkaldelse samt et tilhørende link til brug for opkobling.
Som følge af overgangen til digitalt møde, er dagens program:

Kl.09.00: Velkomst v/Formand Jess Aagaard

Kl. 09.05: Kerteminde Kommune – styrket samarbejdet mellem folkeskoler og virksomheder i regi af Åben Skole v/Kerteminde Kommune

Kl. 09.25: Ordinær generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Kl.  10.00: Tak for i dag.

Af hensyn til referat gør Kerteminde Erhvervsforening opmærksom på, at arrangementet optages undervejs.
Hvis vi mod forventning, oplever tekniske udfordringer med hensyn til afvikling af Generalforsamlingen, vil vi forbeholde os retten til at aflyse og udskyde til forholdene atter tillader det.
Skulle der være eventuelle spørgsmål eller yderligere, står undertegnede naturligvis fuldt ud til rådighed.