Ved alle arrangementer tager vi billeder til brug i erhvervsforeningens markedsføring. Ønsker du ikke at være med på billeder, så kontakt os på mail før arrangementet: smns@etkerteminde.dk

Kommende arrangementer

Sommerkur i Kerteminde Erhvervsforening den 17. september 2024

Dato: september 17, 2024
Tidspunkt: 18:00 - 21:00
Lokation: Følger

Den 17. September 2024 er alle medlemmer af Kerteminde Erhvervsforening inviteret til Sommerkur.

Sted og nærmere program følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Afholdte arrangementer

Havne-byggeri-vandring | 21. maj 2024

Dato: maj 21, 2024
Tidspunkt: 16:30 - 20:00
Lokation: Fjord & Bælts P-plads, Margrethes Pl. 1 5300 Kerteminde

Tag med på Havne-byggeri-vandring i Kerteminde
Havneområdet i Kerteminde gennemgår i disse år en kæmpe udvikling. Virksomheder udvider og bygger om, mens boliger og promenade skyder op.

I Kerteminde Erhvervsforening er vi meget nysgerrige på denne udvikling og inviterer derfor i samarbejde med Fjord & Bælt Centret, SuperBrugsen Kerteminde, Egmose Marine Center & Milestone Development Group vores medlemmer til havne-byggeri-vandring, hvor vi hører om tankerne og visioner bag netop deres byggerier.

Program:
Kl. 16.30: Vi mødes på Fjord & Bælts parkeringsplads

Kl. 16.30: Fortælling v/Michael, Fjord & Bælt Centret om  tanker og byggeprojekter

Kl. 16.55: Fortælling v/Troels Olsen, SuperBrugsen om tanker og projekter

Kl. 17.20: Fortælling om byggeprojekter v/Jesper Smidt, Milestone

Kl. 17.45: Fortælling v/Michael Egmose, Egmose Marinecenter om tanker og byggeprojekter

Kl. 18.10: Introduktion til Anchor v/Cathrine Rasmussen

Kl. 18.20: Let anretning og networking

Praktik og tilmelding:

Dagen rundes af med en lille let forplejning på Anchor, som også giver en kort orientering om tanker og visioner for stedet.
En stor del af arrangementet finder sted udendørs, hvorfor varm og praktisk påklædning anbefales.

Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer, men ved afbud senere end 48 timer før arrangementet faktureres et no-show gebyr på kr. 495,- + moms.

Ordinær generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Dato: april 15, 2024
Tidspunkt: 18:00
Lokation: Følger

Den 15. april 2024 kl. 18 er alle medlemmer af Kerteminde Erhvervsforening inviteret til ordinær generalforsamling. Sted og nærmere program følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Inspirationsaften: DP World Tour i Kerteminde

Dato: marts 5, 2024
Tidspunkt: 19:00 - 21:00
Lokation: Troelskærsalen, Lindøalleen 51, 5330 Munkebo
Golf promote

Kom og bliv helt skarp på, hvilke muligheder du og din virksomhed har indenfor synlighed, sponsorater og samarbejder ifm. DP World Tour.

Når DP World Tour i 2026 gæster Kerteminde, giver det en unik mulighed for at brande vores erhvervsliv og de mange tilbud og oplevelsesmuligheder, vi har i vores kommune.
Kom og bliv helt skarp på, hvilke muligheder du og din virksomhed har indenfor synlighed, sponsorater og samarbejder, når DP World Tour lægger vejen forbi Great Northern i 2026, ligesom Challenge Touren afvikler turneringer i henholdsvis Odense og Nyborg i 2024 og 2025. Hvad end du er stor eller lille virksomhed, er der derfor muligheder for dig.
Inspirationsaftenen afholdes i samarbejde med Kerteminde Kommune.

Nytårskur for erhvervslivet den 15. januar 2024

Dato: januar 15, 2024
Tidspunkt: 18:00 - 21:00
Lokation: Følger

Den 15. januar 2024 holder vi NYTÅRSKUR for hele erhvervslivet i Kerteminde Kommune på Lundsgaard Gods. Udover at uddele Erhvervsprisen 2023 og Turismeprisen 2023 sætter vi her fokus at ”skrue op for gejsten på arbejdspladsen” ved Michael Kamber.

Tilmeld dig nytårskur her