Pressemeddelelse – 22 november 2017

Bred konstituering er bedst for Kerteminde

Oven på kommunalvalget 2017 er ønsket hos Kerteminde Erhvervsforening et bredt forlig
og samarbejde på tværs af byrådssalen.

Kommunalvalget blev for Kertemindes vedkommende en uafsluttet affære. Dagen derpå er der skarpt optrukne fronter og uvished om, hvem der skal bære borgmesterkæden de næste fire år. Det reagerer Kerteminde Erhvervsforening på, for her er hele formålet at samarbejde på tværs, i vished om at det styrker alle parter. Det gælder i politik såvel som i forretning.

”Vi ønsker ikke hverken at ytre ønske om en bestemt borgmester eller hvilke partier, der bør samarbejde. Som erhvervsforening vil vi dog meget gerne markere, vi mener, at et bredt forlig og samarbejde på tværs af partierne er bedst for byen. Blokpolitik skaber kun uro,” lyder den klare udmelding fra Kerteminde Erhvervsforenings formand, Jess Aagaard.

I skrivende stund er hverken borgmesterembedet eller posterne i Kerteminde Byråd fordelt, og derfor kommer Kerteminde Erhvervsforening med en klar opfordring til alle partier om at tænke i samarbejde. Der er samme skabelon Kerteminde Erhvervsforening selv arbejder efter.

”Det er kun ved at stå sammen og arbejde på tværs, at vi styrker Kerteminde som by og lokalområde. Vi ser derfor lige nu til med spænding og håber, at alle politiske partier og ikke mindst deres spidskandidater husker at tænke på, hvad der er bedst for byen på den lange bane, mens de forsøger at nå til enighed,” siger formanden for Kerteminde Erhvervsforening.

Find Kerteminde Erhvervsforening på: Kertemindeerhvervsforening.dk

Med venlig hilsen

Jess Aagaard

Formand for Kerteminde Erhvervsforening

 

For yderligere information kontakt: Advokat Jess Aagaard v/ Aagaard Advokater

Formand for Kerteminde Erhvervsforening  –  45 65 31 14 41  –   ja@aagaardadvokater.dk

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *