MHI Vestas vinder prisen som Årets Innovationsvirksomhed

Kerteminde Erhvervsforening og Kerteminde Kommune har i samarbejde udvalgt Årets Innovationsvirksomhed. Vinderen for 2018 er MHI Vestas, der modtog prisen til begge parters fælles nytårskur mandag d. 21 januar 2019.

”Det er altid rart at blive nomineret og værdsat, for de indsatser vi laver” takkede Roger Hansen fra MHI Vestas, inden han gav en præsentation af virksomheden på Lindø.

Prisen uddeles af Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening i fællesskab, og i begrundelsen for at vælge MHI Vestas som årets innovative virksomhed lagde dommerkomiteen blandt andet vægt på, at virksomheden har haft en kraftig vækst inden for en kortere årrække.

 

 

 

 

 

 

Formanden for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard og Borgmester, Kasper Olesen, overrakte Årets Innovationsvirksomhed vinderprisen, maleriet “Udsigt over bugten II” af kunstneren Kamilla Talbot .

”De har skabt en meget stor vækst, og den er skabt på baggrund af, at de har en meget høj grad af innovativ tilgang til produktudvikling. Det, at de har forsket i at udvikle nye produkter, gør, at de er så stærke på markedet” fortæller formand for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard.

Se flere billeder fra arrangementet HER

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *