Gratis intromøde omkring FORRETNINGS UDVIKLING

Onsdag 29. november 2017 kl. 15 – 17 indbyder vi atter til et intromøde omkring næste udviklings kursusforløb

Bureauet Nyborg har – har i samarbejde med Kerteminde – afholdt en række ELP (Effektiv Leder Proces) udviklings-kursusforløb, hvor målgruppen er ejerledere og iværksættere.

ELP er opbygget på baggrund af anerkendte, gennemprøvede og effektive systemer. Deltagerne undervises i teori og terminologi, men samtidigt arbejdes der konkret med hvert element i relation til deltagerens egen virksomhed. En metode vi hellere kalder læring end undervisning. ELP er et praktisk anvendeligt og resultatorienteret ledelsessystem, som dækker strategisk planlægning, forretningsdrift og ledelse, opbygget efter følgende moduler :

– Værdigrundlag
– Strategisk planlægning
– Forretningsanalyse
– Operational forretningsplanlægning
– Implementering og kontrol
– Ledelse, HR og performance management

Deltagerne modtager værktøjer og online skabeloner til hvert trin, som kan tages i brug med det samme. Når ELP-uddannelsen er gennemført har hver deltager en professionel forretningsplan med klare mål og handlingsplaner, projektplaner og actionlister samt en virksomhedspræsentation, som kan bruges fremover. Deltagerne vil ydermere have opbygget en strategisk ramme, som gør, at man trygt kan uddelegere opgaver, ansvar og beføjelser. Med ELP vil man som leder, have lettere ved at bevare overblikket og kontrollen og det vil være mere interessant at være medarbejder.

Se invitationen til intromødet HER

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *