Sommerkur på Lundsgaard Gods

Dato: august 30, 2017

Tidspunkt: 18.00-21.00

Lokation: Anexet på Lundsgaard Gods

Kerteminde Erhvervsforening holder sommerkur i Anexet på Lundsgaard Gods. Den enkelte erhvervsdrivende får muligheden for at berige sig selv med viden om den komplekse medieverden.

DR formanden, Michael Christiansen, vil fortælle om samspillet mellem politikere, kommunalt ansatte samt interessenter set i lyset af den moderne medievirkelighed.

Medieeksperten vil berige deltagerne med viden om mediernes evne til at tviste budskaber. Aften byder på masser af inspiration, viden og mulighed til at netværke, hvor eksisterende relationer plejes og nye skabt.

Sommerkuren starter kl. 18:00, hvor Kerteminde Erhvervsforeningens formand, Jess Aagaard, byder gæsterne velkommen med velkomstdrink. Hernæst begynder DR formandens informerende foredrag kl. 18:30. Endelig vil der til slut være mulighed for at netværke – naturligvis med lidt godt til ganen. For Kerteminde

Pris: Gratis for Erhvervsforeningns medlemmer  –  for Østfyns Erhvervsråd kr. 250,- og for ikke-medlemmer kr. 500,-

Se invitationen HER