Erhvervslivets holdning til havneplanen

Udviklingen af Kerteminde havn er sat i bero efter Enhedslistens krav om at skrinlægge havneplanen.
Planen var ellers allerede igangsat og nået så langt som til udbudsfasen.
Kerteminde Erhvervsforening kommer derfor med tre konkrete opfordringer til byens kommende byråd.

”Få handlet hurtigt, undgå for mange ændringer og få et bredt flertal”.

Så kort og klart lyder opfordringen Kerteminde Erhvervsforenings formand, Jess Aagaard.

”Vores tre meget konkrete anbefalinger er et udtryk for, at erhvervslivet ønsker en klar strategisk retning. Klar strategisk retning giver erhvervslivet, herunder investorerne, tro på kommunen og på nye projekter. Skiftende kurs skaber utryghed og virker i værste fald utroværdigt,” siger Jess Aagaard og fortsætter:

”En hurtig beslutning skal give os alle en tro på et beslutningsdygtigt byråd, der kan sikre, at vi er på sporet og fastholde det momentum, der er omkring udvikling af havnen. En ny plan med mindre justeringer skal være en håndsrækning til de mange investorer, der allerede er ulejliget ved at udbyde havnen til salg. Det brede flertal skal danne grundlag for en beslutning der skaber tiltro til, at den ikke bliver ændret igen”.

Formanden for Kerteminde Erhvervsforening stillede også op i TV2 Fyns nyheder den 11. december for at formidle erhvervsforeningens holdning til havneplanen. Formanden Jess Aagaard mener helt overordnet, at byrådet bør arbejde målrettet efter at få etableret en effektiv erhvervspolitik.

”Vores kommende borgmester ønsker en samlet plan for ikke blot Kerteminde havn men for hele kommunen. Det stemmer helt overens med erhvervslivets ønsker. Vi er klar til at trække i arbejdstøjet ser frem til at være en del af processen, så vi i fællesskab kan sikre det gode erhvervsliv i Kerteminde Kommune.”

TV2 Fyn indslag:  Kertemindes-havneplan-sejler-erhvervsliver-kræver-stabilitet

 

For yderligere information kontakt: Advokat Jess Aagaard v/ Aagaard Advokater

Formand for Kerteminde Erhvervsforening  –  +45 65 31 14 41  –   ja@aagaardadvokater.dk

LEAVE REPLY

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *