Der gøres opmærksom på at der ved alle arrangementer tages billeder til brug for såvel generel anvendelse,
samt i forbindelse med Erhvervsforeningens markedsføring.
Ønsker du dig frabedt at deltage på disse billeder beder vi dig forud at gøre os skriftligt opmærksom på dette
i forbindelse med tilmelding til et arrangement eller pr. e-mail til kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Kommende arrangementer

Sommerkur på Munkebo Kro

Dato: maj 31, 2018

Lokation: Munkebo Kro

Sommerkur på Munkebo Kro

Sommerkur i Kerteminde Erhvervsforening afholdes i år på Munkebo Kro

Foredragsholder Henrik Svanekiær kommer og taler om Motivation, fokus, kundeserivce og arbejdsglæde – og det hele blandet med magi.

Følg med her på siden hvor der vil komme flere informationer når vi nærmer os datoen for arrangementet.

Afholdte arrangementer

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Dato: april 19, 2018

Tidspunkt: 9:00 - 12.30

Lokation: Great Northern

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Kerteminde Erhvervsforening vover pelsen, og du inviteres hermed til en
ANDERLEDES generalforsamling i Erhvervsforeningen.
Vi håber meget, at du har lyst til at deltage i et arrangement, hvor vi indledningsvis nyder
morgenmad og lader os inspirere af Great Northerns direktør, John Ungermand,
Herefter skal vi prøve kræfter med golfspillet – og der er med sikkerhed plads til både
erfarne golfspillere og nybegyndere.
Vi slutter arrangementet med generalforsamling og let frokost.

Se hele invitationen HER

Virksomhedsbesøg hos Rosa Danica

Dato: marts 14, 2018

Tidspunkt: 17.00 - 20.00

Lokation: Rosa Danica - Kertemindevejen 33 5290 Marslev

Virksomhedsbesøg hos Rosa Danica

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Rosa Danica.

Administrerende direktør Thomas Skoven inviterer indenfor og vil fortælle om virksomheden og produktionen af blandt andet potteroser, ligesom vi vil få mulighed for at se virksomheden.
Aftenen byder også på en drøftelse af medlemmernes ønsker og forventninger til Kerteminde Erhvervsforening.

Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have din tilmelding senest mandag den 12. marts 2018 på kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Vel mødt til endnu et arrangement i Kerteminde Erhvervsforening,

Se invitationen HER.

Nytårskur

Dato: januar 15, 2018

Lokation: Johannes Larsen Museet

Nærmere information om Nytårskuren er på vej.

Vælgermøde – Hvem taler erhvervets sag?

Dato: november 15, 2017

Tidspunkt: 18.00 - 20.00

Lokation: Østfyns produktionsskole, Marslev

Vælgermøde – Hvem taler erhvervets sag?

Der er snart kommunalvalg og derfor har Kerteminde Erhvervsforening taget initiativ til at få belyst hvilke emner, der er til gavn og glæde for erhvervslivet og som der optager de kandidater der stiller op til byrådet.

Du inviteres derfor til dialogmøde onsdag den 15. november 2017 på Østfyns Produktionsskole i Marslev.

Udnyt muligheden og få samtidig en direkte dialog med dine lokale politikere. De lokale politikere ønsker at få et indblik i det lokale erhvervsliv, og derfor er dette en mulighed for at din stemme bliver hørt!

Tilmelding via e-mail: kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Se invitationen HER