Der gøres opmærksom på at der ved alle arrangementer tages billeder til brug for såvel generel anvendelse,
samt i forbindelse med Erhvervsforeningens markedsføring.
Ønsker du dig frabedt at deltage på disse billeder beder vi dig forud at gøre os skriftligt opmærksom på dette
i forbindelse med tilmelding til et arrangement eller pr. e-mail til kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Kommende arrangementer

Efterårsarrangement

Dato: oktober 24, 2019

Lokation: Exhausto A/S

Efterårsarrangement

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Exhausto A/S i Langeskov.

Torsdag d. 24 oktober 2019 inviterer Exhausto A/S Kerteminde Erhvervsforening indenfor, til et
interessant virksomhedsbesøg.

Mere information kommer når vi nærmere os arrangementet

Nytårskur & Årets Innovationspris

Dato: januar 20, 2020

Lokation: Johannes Larsen Museet

Alle Erhvervsvirksomheder i Kerteminde Kommune inviteres til Nytårskur og uddeling af “Årets innovationspris 2019”

Mere information kommer når vi nærmere os arrangementet

Afholdte arrangementer

Årets sommerkur

Dato: august 28, 2019

Lokation: Restaurant Marinaen

Årets sommerkur

Kerteminde Erhvervsforening inviterer til Sommerkur 2019 på Restaurant Marinaen.

Her er der mulighed for at møde OL- og VM- vinderen, Eskild Ebbesen, der på Guldfireren var med til at skabe en af dansk idræts største succeser gennem samarbejde.

Eskilds oplæg giver inspirations til at styrke samarbejdet igennem kommunikation og ved at finde og bruge hinandens styrker.

Af hensyn til  forplejning modtager vi gerne din tilmelding senest mandag den 26. august 2019 på følgende mail: dfr@visitkerteminde.dk

Se hele invitationen HER

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Dato: april 11, 2019

Tidspunkt: 9:00 - 13:00

Lokation: Great Northern

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Kerteminde Erhvervsforening inviterer til ordinær generalforsamling.
Vi gentager golfsuccessen, og ser frem til en fantastisk, sjov og udfordrende dag på Great Northern.

Husk at sætte kryds i kalenderen så datoen er booke og send din tilmelding med det samme til:
kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Se invitationen HER

Nytårskur og uddeling af “Årets Innovationspris 2018”

Dato: januar 21, 2019

Lokation: Johannes Larsen Museet

Nytårskur og uddeling af “Årets Innovationspris 2018”

Alle Erhvervsvirksomheder i Kerteminde Kommune inviteres til Nytårskur og uddeling af “Årets innovationspris 2018”

Der vil være forskellige oplæg og musikalsk indslag i løbet af aften.

– Forretningschef Mikkel Christoffersen omkring ODENSE ROBOTICS
”vækst og strategiske partnerskaber”

– Key Account Manager Kim Rasmussen fra STOK EMBALLAGE Langeskov
”Udbytte af strategisk samarbejde med Odense Robotics og udbytte af samarbejde med andre virksomheder i robotklyngen”

– Musikalsk underholdning ved Vini Iuel

Se hele invitationen med det fulde program her

Tilmelding senest 17. januar 2019 til:
Kerteminde Kommune, Birgit Jarly: bjy@kerteminde.dk el. tlf: 40 96 12 87
Kerteminde Erhvervsforening, Dorte Frandsen: dfr@visitkerteminde.dk tlf: 20 60 36 03

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Dato: oktober 30, 2018

Lokation: Kvernland Group

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Kverneland Group.

Tirsdag d. 30 oktober 2018 inviterer Kverneland Group Kerteminde Erhvervsforening indenfor, til et
interessant virksomhedsbesøg.

Vi får muligheden for at få et unikt indblik i virksomheden som er kompetencecenter for græsudstyr.

Kverneland Group fortæller om produktionen og virksomhedens historie, og efter en rundvisning holder Kertemindes borgmester, Kasper Olesen et oplæg med overskriften
“Temperaturen er glohed på investeringsklimaet i Kerteminde Kommune.

Se hele invitationen HER