Der gøres opmærksom på at der ved alle arrangementer tages billeder til brug for såvel generel anvendelse,
samt i forbindelse med Erhvervsforeningens markedsføring.
Ønsker du dig frabedt at deltage på disse billeder beder vi dig forud at gøre os skriftligt opmærksom på dette
i forbindelse med tilmelding til et arrangement eller pr. e-mail til kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Kommende arrangementer

Årets sommerkur

Dato: august 28, 2019

Der kommer nærmere information omkring sommerkuren – så følg løbende med på vores side

Afholdte arrangementer

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Dato: april 11, 2019

Tidspunkt: 9:00 - 13:00

Lokation: Great Northern

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Kerteminde Erhvervsforening inviterer til ordinær generalforsamling.
Vi gentager golfsuccessen, og ser frem til en fantastisk, sjov og udfordrende dag på Great Northern.

Husk at sætte kryds i kalenderen så datoen er booke og send din tilmelding med det samme til:
kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Se invitationen HER

Nytårskur og uddeling af “Årets Innovationspris 2018”

Dato: januar 21, 2019

Lokation: Johannes Larsen Museet

Nytårskur og uddeling af “Årets Innovationspris 2018”

Alle Erhvervsvirksomheder i Kerteminde Kommune inviteres til Nytårskur og uddeling af “Årets innovationspris 2018”

Der vil være forskellige oplæg og musikalsk indslag i løbet af aften.

– Forretningschef Mikkel Christoffersen omkring ODENSE ROBOTICS
”vækst og strategiske partnerskaber”

– Key Account Manager Kim Rasmussen fra STOK EMBALLAGE Langeskov
”Udbytte af strategisk samarbejde med Odense Robotics og udbytte af samarbejde med andre virksomheder i robotklyngen”

– Musikalsk underholdning ved Vini Iuel

Se hele invitationen med det fulde program her

Tilmelding senest 17. januar 2019 til:
Kerteminde Kommune, Birgit Jarly: bjy@kerteminde.dk el. tlf: 40 96 12 87
Kerteminde Erhvervsforening, Dorte Frandsen: dfr@visitkerteminde.dk tlf: 20 60 36 03

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Dato: oktober 30, 2018

Lokation: Kvernland Group

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Kverneland Group.

Tirsdag d. 30 oktober 2018 inviterer Kverneland Group Kerteminde Erhvervsforening indenfor, til et
interessant virksomhedsbesøg.

Vi får muligheden for at få et unikt indblik i virksomheden som er kompetencecenter for græsudstyr.

Kverneland Group fortæller om produktionen og virksomhedens historie, og efter en rundvisning holder Kertemindes borgmester, Kasper Olesen et oplæg med overskriften
“Temperaturen er glohed på investeringsklimaet i Kerteminde Kommune.

Se hele invitationen HER

Oplev magien på årets sommerkur

Dato: maj 31, 2018

Lokation: Munkebo Kro

Oplev magien på årets sommerkur

Sommerkur i Kerteminde Erhvervsforening afholdes i år på Munkebo Kro

Foredragsholder Henrik Svanekiær kommer og taler om Motivation, fokus, kundeserivce og arbejdsglæde – og det hele blandet med magi.

Få masser af inspiration og mulighed for at netværke, hvor relationer pleje og nye skabes.

Se invitationen HER

Af hensyn til forplejning modtager vi gerne din tilmelding senest d. 29 Maj 2018.