Der gøres opmærksom på at der ved alle arrangementer tages billeder til brug for såvel generel anvendelse,
samt i forbindelse med Erhvervsforeningens markedsføring.
Ønsker du dig frabedt at deltage på disse billeder beder vi dig forud at gøre os skriftligt opmærksom på dette
i forbindelse med tilmelding til et arrangement eller pr. e-mail til kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Kommende arrangementer

Nytårskur på Johannes Larsen Museet

Dato: januar 21, 2019

Tidspunkt: 17.00 - 20.30

Lokation: Johannes Larsen Museet

Nærmere information kommer løbende.

Afholdte arrangementer

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Dato: oktober 30, 2018

Lokation: Kvernland Group

Virksomhedsbesøg hos Kvernland Group

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Kverneland Group.

Tirsdag d. 30 oktober 2018 inviterer Kverneland Group Kerteminde Erhvervsforening indenfor, til et
interessant virksomhedsbesøg.

Vi får muligheden for at få et unikt indblik i virksomheden som er kompetencecenter for græsudstyr.

Kverneland Group fortæller om produktionen og virksomhedens historie, og efter en rundvisning holder Kertemindes borgmester, Kasper Olesen et oplæg med overskriften
“Temperaturen er glohed på investeringsklimaet i Kerteminde Kommune.

Se hele invitationen HER

Oplev magien på årets sommerkur

Dato: maj 31, 2018

Lokation: Munkebo Kro

Oplev magien på årets sommerkur

Sommerkur i Kerteminde Erhvervsforening afholdes i år på Munkebo Kro

Foredragsholder Henrik Svanekiær kommer og taler om Motivation, fokus, kundeserivce og arbejdsglæde – og det hele blandet med magi.

Få masser af inspiration og mulighed for at netværke, hvor relationer pleje og nye skabes.

Se invitationen HER

Af hensyn til forplejning modtager vi gerne din tilmelding senest d. 29 Maj 2018.

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Dato: april 19, 2018

Tidspunkt: 9:00 - 12.30

Lokation: Great Northern

Generalforsamling i Kerteminde Erhvervsforening

Kerteminde Erhvervsforening vover pelsen, og du inviteres hermed til en
ANDERLEDES generalforsamling i Erhvervsforeningen.
Vi håber meget, at du har lyst til at deltage i et arrangement, hvor vi indledningsvis nyder
morgenmad og lader os inspirere af Great Northerns direktør, John Ungermand,
Herefter skal vi prøve kræfter med golfspillet – og der er med sikkerhed plads til både
erfarne golfspillere og nybegyndere.
Vi slutter arrangementet med generalforsamling og let frokost.

Se hele invitationen HER

Virksomhedsbesøg hos Rosa Danica

Dato: marts 14, 2018

Lokation: Rosa Danica - Kertemindevejen 33 5290 Marslev

Virksomhedsbesøg hos Rosa Danica

Så er der atter lagt op til et spændende medlemsarrangement, – denne gang skal vi på virksomhedsbesøg hos Rosa Danica.

Administrerende direktør Thomas Skoven inviterer indenfor og vil fortælle om virksomheden og produktionen af blandt andet potteroser, ligesom vi vil få mulighed for at se virksomheden.
Aftenen byder også på en drøftelse af medlemmernes ønsker og forventninger til Kerteminde Erhvervsforening.

Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have din tilmelding senest mandag den 12. marts 2018 på kontakt@kertemindeerhvervsforening.dk

Vel mødt til endnu et arrangement i Kerteminde Erhvervsforening,

Se invitationen HER.